Tudnivalók

GYIK

– Mi a Celenes hajhullás elleni gyógynövény készítmények hatóanyaga?

A CELENES hajhullás elleni gyógynövény készítmények aktív hatóanyaga a 100%-ban növényeredetű VitaComplex kivonat, ami a következő gyógynövényekből áll:

A borszőlő (Vitis vinifera) kivonat felgyorsítja a szőrtüsző ciklusát és a tüsző hajjá való átalakulásának folyamatát.

A sárgarépából (Daucus carota sativa) származó olaj és egyéb kivonatok visszaállítják a fejbőr anyagcseréjének egyensúlyát, a regenerálódás és a serkentés folyamatának szabályzásával.

A teacserje (Camellia sinensis) kivonata antioxidánsként védi a szőrüszőket és gátolja a szervezetben a tesztoszteron átalakulását dihidro-tesztoszteronná, ami a férfiaknál a hajhullás legfőbb oka.

– Használhatom Celenest festett hajra?

Igen, Celenes termékek a haj gyökerére hatnak. A festett, vagy dauerolt hajszálak nem befolyásolják a Celenes termékek hatását.

– Alkalmazhatom a Celenes hajbalzsamot a fejbőrön?

Igen , a Celenes hajbalzsam 100 %-ban gyógynövényekből áll, ezért nem irritálja fejbőrt, hanem segít megakadályozni a hajhullást, és támogatja a haj regenerálódását.

– Csak azok használhatják a Celenes termékeket, akiknek hullik a hajuk?

Nem. Mindenki használhatja a Celenes termékeket. A Celenes speciálisan kialakított VitaComplex összetevője értékes növényi kivonatokat, vitaminokat, ásványi anyagok és fehérjék tartalmazz, mely táplálja a hajat és a fejbőrt, napi használat mellett megakadályozza a hajhullást, és támogatja a haj növekedés. A Celenes termékek használatát javasoljuk mindazoknak, akik egészséges és szép hajat szeretnének.

– Van-e a Celenes termékeknek valamilyen mellékhatása?

A Celenes termékeknek nincs ismert mellékhatása.

– Mennyi ideig lehet használni a Celenes termékeket?

Celenes termékeket élethosszig használhatók.

– Használhatok zselét, vagy hajlakkot, amikor a Celenes termékeket is használom?

Igen, de próbálja meg a zselét és a hajlakkot a hajak végein alkalmazni, hogy a fejbőrrel ne érintkezzenek.

– Mit tehetek, ha úgy érzem, hogy a Celenes termékek nem fejtenek ki semmiféle pozitív hatást?

A Celenes termékek hatékonyság klinikai vizsgálatok bizonyítják. Azonban elképzelhető, hogy egyeseknél nem mutat pozitív hatást. A helytelen alkalmazás, a fennálló stressz, lappangó betegségek, vagy a haj speciális betegsége is felelős lehet a visszafordíthatatlan hajhullás állapota. Ebben az esetben forduljon orvoshoz, vagy arra kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk.

vissza

A Celenes hajhullás elleni készítményei

A Celenes speciálisan kialakított VitaComplex összetevője értékes növényi kivonatokat, vitaminokat, ásványi anyagok és fehérjék tartalmazz, mely táplálja a hajat és a fejbőrt, megakadályozza a hajhullást, és támogatja a haj növekedés. A Celenes termékpalettája minden hajtípus számára biztosítja a kompromisszumok nélküli természetes, gyógynövényalapú és funkcionális hajápolás lehetőségét.

vissza

Gyógynövény forradalom a hajhullás kezelésében

  • A szép és egészséges haj az ápoltság és a jó megjelenés fontos összetevője. Ennek igazságát manapság se a nők, se a férfiak nem vonják kétségbe. Ugyanakkor a genetikai, környezeti, életmódbeli és egészségügyi okokra visszavezethető hajhullás sokaknak okoz komoly problémát.
  • A hajhullás okozta stressz különösen a nők esetében az önbizalom elvesztéséhez és más egyéb lelki problémákhoz vezethetnek.
  • A nők hajhullásának rendkívül sok oka lehet. A szülés utáni, vagy menopauza eredetű hormonális változás, a fizikai és szellemi stressz és fáradtság, egyoldalú, nem kielégítő táplálkozás, szezonális változások, egyes betegségek, mint a vérszegénység, bizonyos gyógyszerek, vegyi anyagok, mint például a hajzselé és hajlakk, a szőkítésre használt kémiai anyagok, a dauer mind okozhat hajhullást, gyengítheti a haj szerkezetét, hozzájárulhat a haj fénytelenné és töredezetté válásához.
  • A haj megerősítésének, a hajhullás megelőzésének leghatékonyabb módja a haj tápanyagokkal való ellátása és antioxidánsokkal való védelme a káros környezeti hatások ellen. Ezt a feladatot a kutatások eredménye szerint, maradéktalanul kizárólag a természetes eredetű, növényi hatóanyagok tudják biztosítani a haj számára. Ezért a Celenes Laboratórium a legkülönbözőbb gyógynövény összetevőkből fejlesztette ki hajhullás elleni készítményeinek egész sorát.

A Celenes hajhullásellenes gyógynövényes készítményei:

  • A Celenes VitaComplex hatóanyaga a haj és a fejbőr számára értékes gyógynövénykivonatokat, ásványi anyagokat, vitaminokat és fehérjéket tartalmaz.
  • Támogatja a haj növekedését, miközben megakadályozza a hajhullást.
  • A hajat védi és ellenállóvá teszi a káros behatásokkal szemben.
  • A tiszta, egészséges haj és fejbőr érzését nyújtja megszüntetve a korpát és a velejáró viszketés és bőrpírt.
  • A Celenes haj kondicionáló bemasszírozható a hajhagymák szintjéig, mivel 100%-ban növényi összetevőkből áll, ezért nem károsítja a hajat.
  • Celenes hajkrém támogatva a sampon hatását megakadályozza a hajhullás és elősegíti az új haj növekedését.

vissza

Laboratóriumi kutatások

A Celenes laboratórium kutatásai azzal a céllal indultak, hogy olyan gyógynövényalapú és funkcionális hajhullás ellenes készítményt fejlesszenek ki, amivel a hajápolás egy teljesen új minőségét teremthetik meg. E cél elérése érdekében, a Celenes, egyesítette az évszázadok bölcsességét a modern tudomány megbízhatóságával – egyaránt hasznot húzva a különleges gyógynövények hatóanyagaiból és a tudományos szakértelemből. A hosszú évek kutatómunkája eredményeként a Celenes forradalmi megoldással állt elő a hajhullás kezelésében. Ma ez a forradalmi megoldás az egész világ számára elérhetővé vált és egyre több hajhullással küszködő nő és férfi bizalmát érdemlik ki a Celenes hajhullás ellenes készítményei.

vissza